Fill out the form and we will get back to you

First name
Last Name
Your e-mail:
Message content:
Send
Send
Form sent successfully. Thank you.
Please fill all required fields!

KVINNOR

 

På en självförsvarskurs lär du dig tekniker som är användbara vid hotfulla situationer eller överfall. På en kurs i självförsvar varvas teori med praktiska övningar. Här finns kurser i självförsvar för kvinnor samt intensiv- och helgkurser.

 

På vår kurs i självförsvar lär du dig att hantera våld och hot i vardagslivet, skola eller arbetsplats. Den vänder sig till dig som vill få en ökad kunskap och trygghet.

 

Vi erbjuder gruppträning, PT-lektioner, seminarier och kurser. Här kan du som privatperson anmäla dig för träning i någon av klubbens träningsgrupper. Det går även utmärkt att anmäla intresse för kostnadsfri provträning. Observera dock att "provträning" inte per automatik innebär att du får en plats i den aktuella gruppen. Antalet platser är begränsade och "först till kvarn" gäller.

 

Vår självförsvarskurs för kvinnor har arrangerats i över 10 år och tillsammans med andra temainriktade självförsvarsutbildningar. Kursen har genomförts av kvinnor och tjejer i alla åldrar och varje kursomgång leds utav erfarna pedagoger med ändamålsenlig kompetens. Instruktörsgruppen består av professionellt utbildade personer inom kampformer och självskyddsystem som är mer inriktade på självförsvar än kampsport. Merparten av instruktörerna har samtidigt egen våldserfarenhet genom ämnesrelaterade taktiska yrken.

 

 

Självförsvar för tjejer och kvinnor med tekniker som kan fungera mot en fysiskt större och starkare angripare. Stort fokus på att använda sin fulla styrka och utföra teknikerna med självförtroende och snabbhet. Inga förkunskapskrav. För privatpersoner, organisationer och skolor.

 

Vi kommer gärna till ert företag, skola eller förening och håller utbildning av personal, elever eller medlemmar.​

 
  1. sv
  2. en

 TRÄNARE

Johan Skålberg

 johan.skalberg@kalisikaran.com

 +46709950456

Copyright © 2023 | Kali Sikaran  | Designed by: Sammietech