1. sv
  2. en

 

Skulle du kunna försvara dig själv och dina nära och kära om någon skulle fysiskt attackera dig?

 

 

Det är en fråga som de flesta av oss inte vill överväga, men våld är tyvärr ett faktum även i Göteborg. Tack och lov, oavsett styrka, storlek eller tidigare träning kan vem som helst lära sig flera effektiva självförsvarstekniker. Så här förbereder du dig och är säker i vanliga verkliga våldsamma situationer.

 

Självförsvar Göteborg lär dig strategi för minskning av risker som kan uppstå vid hot och våld, utbildning om farliga situationer och varningstecken som är viktiga att känna igen fysiskt och verbalt för att undvika farliga situationer. Självförsvar Göteborg handlar om att kunna förhindra situationer innan de uppstår genom att agera proaktivt och om det inte räcker så skall det finnas alternativ som fungerar för att kunna försvara sig även i ett underläge. Det kräver naturligtvis träning och erfarenhet och desto mer kunnskap som införskaffas desto bättre blir förutsättningarna.

 

Det finns tyvärr många som påstår att de lär ut självförsvar i göteborg snabbt, men som all annan kunskap så blir man så bra som man investerar i tid och/eller pengar. Du får helt enkelt ut det som du investerar!

 

Här på självförsvar göteborg lär vi först och främst ut ett Filippinskt självförsvar som heter Kali Sikaran. Det är funktionellt och realistiskt där du lär dig att hantera situationer obeväpnat och mot vapen samtidigt som du tränar upp dig både fysiskt och mentalt. Träningsupplägget jobbar med olika block som tillsammans lär dig flera olika principer för att vara så taktisk och koordinerad som möjligt efter dina fysiska förutsättningar.

 

Du tränar efter en strukturerad träningsplan som används över hela världen för att komma upp i en bra standard och maximera dina resultat.

 TRÄNARE

Johan Skålberg

 johan.skalberg@kalisikaran.com

 +46709950456

Copyright © 2023 | Kali Sikaran  | Designed by: Sammietech